Veršienos guliašui reikės
Karštas vanduo.
Gaminame. Veršienos guliašas
Veršieną pjaustome gabaliukais. Svogūnus smulkiname. Morkas sutarkuojame burokine tarka. Miltus beriame į dubenėlį, užpilame apie 200 ml šalto vandens ir išmaišome.
Į didelę keptuvę pilame 3-4 šaukštus augalinio aliejaus, dedame svogūnus, juos šiek tiek pakepiname ir dedame veršieną. Apkepinę mėsą, dedame morkas ir dar pakepiname kelias minutes. Tada į keptuvę dedame pomidorų pastą, beriame cukrų, druską, pipirus ir dedame lauro lapus, viską išmaišome ir užpilame karštu vandeniu. Vandens turi būti tiek, kad apsemtų keptuvės turinį. Keptuvę uždengiame dangčiu ir troškiname ant silpnos ugnies apie valandą. Praėjus laikui į keptuvę supilame miltų ir vandens mišinį ir dar pakaitiname 15-20 minučių.
Veršienos guliašą tiekiame su bulvių koše ar virtais makaronais. Skanaus!
Pagal šį receptą galite gaminti guliašą ir iš jautienos, tik reikės ilgiau troškinti.