Ingredientai:
Vištos šlaunelės - 6 vnt.;
Česnakas - 4 skiltelės;
Kečupas - 3 valgomieji šaukštai;
Sojų padažas - 1 valgomasis šaukštas;
Medus - 1 valgomasis šaukštas su kaupu;
Česnakas - 4 skiltelės;
Kečupas - 3 valgomieji šaukštai;
Sojų padažas - 1 valgomasis šaukštas;
Medus - 1 valgomasis šaukštas su kaupu;
Kario prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis;
Paprikos milteliai - 1 arbatinis šaukštelis;
Malti juodieji pipirai - 1/2 arbatinio šaukštelio;
Paprikos milteliai - 1 arbatinis šaukštelis;
Malti juodieji pipirai - 1/2 arbatinio šaukštelio;
Druska.
Gaminame. Orkaitėje keptos vištų šlaunelės
Dubenėlyje sumaišome druską, pipirus, paprikos miltelius, kario prieskonius ir išspaustą česnaką. Gautu mišiniu įtriname vištų šlauneles ir paliekame pastovėti 10-15 minučių.
Į dubenėlį dedame medų, kečupą, pilame sojų padažą, viską išmaišome, pilame ant vištos šlaunelių, tolygiai paskirstome, šlauneles pamaigome pirštais, kad labiau įsigertų ir paliekame marinuotis 2 valandoms.
Praėjus laikui šlauneles dedame i stiklinę ar keramikinę kepimo formą, šauname į iki190 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame avie 60-70 minučių. Skanaus!