Ingredientai:
Burgerių bandelės;
Marinuotas agurkas;
Raudonasis svogūnas;
Pomidoras;
Salotų lapai;
Sumuštinių sūris;
Padažui:
Majonezas;
Kečupas;
Aštrios garstyčios.
Gaminame. Naminis burgeris su jautiena
1. Iš maltos (nesūdytos) jautienos formuojame bandelės dydžio kotletukus, juos kepame ant įkaitintos keptuvės storu dugnu, su trupučiu aliejaus. Iškeptus burgerio kotletukus iš abiejų pusių apibarstome druska ir pipirais. Uždedame sūrį.
2. Gaminame burgerio padažą. Į dubenėlį lygiomis dalimis dedame majonezą ir kečupą. Garstyčių dedame maždaug du kartus mažiau.
3. Raudonąjį svogūną pjaustome griežinėliais ir išskirstome žiedeliais. Pomidorą ir marinuotą agurką pjaustome griežinėliais.
4. Bandeles pjauname pusiau, vidines bandelių puses paskrudiname ant sausos keptuvės.
5. Pravėsusias bandelių puseles aptepame burgerių padažu, dedame salotos lapą, jautienos kotletuką su sūriu, po kelis pomidoro ir agurko griežinėlius, ir kelis svogūno žiedelius. Uždengiame viršutine bandelės dalimi.
Naminis burgeris patiekiamas su keptomis bulvytėmis fri
Skanaus!