Šis vištienos blauzdelių troškinys pasižymi ypatingai švelniu skoniu, kurį suteikia aromatingas kokosų pienas. Patiekalą lengva paruošti net pradedantiesiems, o rezultatas - gardus, šilkinio skonio patiekalas, idealus tiek pietums, tiek ypatingoms progoms. Patiekite šį troškinį su virtais ryžiais.
Ingredientai:
Gaminame vištienos blauzdelių troškinį
Keptuvėje įkaitintame aliejuje/svieste apkepiname vištienos blauzdeles, išimame jas iš keptuvės ir iki minkštumo apkepiname svogūną. Tada į keptuvę vėl sudedame blauzdeles, apibarstome druska, kariu ir ciberžole, dedame išspaustą česnaką, pilame kokosų pieną ir stiklinę vandens. Viską išmaišome, uždengiame dangtį ir troškiname 25-30 minučių. Likus kelioms mimutėms iki gaminimo pabaigos, dedame smulkintą kalendrą, išmaišome. Padažo skystumą reguliuokite įpildami vandens.
Vištienos blauzdelių troškinį tiekiame su virtais ryžiais. Skanaus!












