Grietinėlėje marinuotos vištienos kepsneliai

Vištienos kepsneliai

Grietinėlėje marinuotos vištienos kepsneliai gana sultingi, bet iš išorės traškūs.

Ingredientai:

Vištienos filė - 500 g;
Grietinėlės - 180-200 ml;
Druska, pipirai, arba vištienos prieskoniai;
Džiūvėsėliai;

Augalinis aliejus kepimui.

Gaminame. Grietinėlėje marinuotos vištienos kepsneliai

Vištienos filė nuplauname, nusausiname, supjaustome nedideliais gabaliukais ir pagardiname prieskoniais. Vištienos gabaliukus dedame į gilų dubenėlį, apipilame grietinėle ir dedame į šaldytuvą 4 valandoms.

Pamarinuotus vištienos gabaliukus apvoliojame džiūvėsėliuose ir apkepiname iš abiejų pusių keptuvėje įkaitintame aliejuje.

Vištienos kepsnelius galite patiekti su ryžiais ir/ar mėgstamomis salotomis. Skanaus!

Rekomenduojami video

Jums taip pat gali patikti:

Įvairūs receptai

Paieška