Grietinėlėje marinuotos vištienos kepsneliai gana sultingi, bet iš išorės traškūs.
Vištienos kepsneliams reikės
Vištienos filė - 500 g;
Grietinėlės - 180-200 ml;
Druska, pipirai, arba vištienos prieskoniai;
Džiūvėsėliai;
Augalinis aliejus kepimui.
Gaminame. Grietinėlėje marinuotos vištienos kepsneliai
Vištienos filė nuplauname, nusausiname, supjaustome nedideliais gabaliukais ir pagardiname prieskoniais. Vištienos gabaliukus dedame į gilų dubenėlį, apipilame grietinėle ir dedame į šaldytuvą 4 valandoms.
Pamarinuotus vištienos gabaliukus apvoliojame džiūvėsėliuose ir apkepiname iš abiejų pusių keptuvėje įkaitintame aliejuje.
Vištienos kepsnelius galite patiekti su ryžiais ir/ar mėgstamomis salotomis. Skanaus!