Avižinė košė su bananais

Avižinė košė su bananais

Ingredientai:

120 g avižinių dribsnių;
250 ml vandens;
250 ml pieno;
1 vnt. prinokusio banano;
Žiupsnelis druskos;

1 valgomąjį šaukštą rudojo cukranendrių cukraus.

Gaminame. Avižinė košė su bananais

1. Į nedidelį puodą pilame vandenį, pieną, užviriname ir suberiame avižinius dribsnius. Sumažiname ugnį ir maišydami viriname apie 3 minutes.

2. Dalį banano supjaustome plonais griežinėliais (papuošimui), o likusį bananą sutriname ir sukrečiame į košę. Dedame žiupsnelį druskos, šaukštą rudojo cukraus ir viriname, kol avižinė košė taps tirštesnė. Jeigu dėjote stambius avižinius dribsnius, reikės pavirinti ilgiau, kol avižiniai dribsniai suminkštės.

3. Nukaičiame puodą, uždengiame dangčiu ir paliekame kelioms minutėms, kad košė išbrinktų.

Košę dedame į dubenėlį ir puošiame pjaustytu bananu. Skanaus!

Rekomenduojami video

Įvairūs receptai

Paieška