Omletas su pievagrybiais

Omletas su pievagrybiais

Ingredientai:

Kiaušiniai - 4 vnt.;
Pievagrybiai – 3-4 vnt.;
Svogūnų laiškai – saujelė (pjaustyti);
Druska, malti juodieji pipirai, saldžiosios paprikos milteliai;

Gabalėlis sviesto ir šaukštas aliejaus.

Gaminame. Omletas su pievagrybiais

Kiaušinius įmušame į dubenėlį, suberiame prieskonius ir išplakame. Dedame svogūnu laiškus, dar paplakame.

Pievagrybius supjaustome plonais griežinėliais ir kepiname keptuvėje įkaitintame aliejuje. Kai pievagrybiai apkeps, dedame sviestą ir jam išsilydžius pilame kiaušinio plakinį.

Omletą kepame ant silpnos ugnies, kol iškeps kiaušiniai (galima uždengti dangtį). Skanaus!

Rekomenduojami video

Jums taip pat gali patikti:

Paieška