Krabų lazdelės tešloje

Tešloje keptos krabų lazdelės

Ingredientai:

Krabų lazdelės ~ 12 vnt.;
Kiaušiniai - 2 vnt.;
Pienas - šlakelis;
Miltai - 2,5-3 valgomieji šaukštai su kaupu;
Druska;

Augalinis aliejus kepimui.

Gaminame. Krabų lazdelės tešloje

Kiaušinius suplakame. Į plakinį dedame miltus, pilame šlakelį pieno, paskaniname druska ir gerai išmaišome. Tešla turi būti kaip blynų ar dar truputėlį tirštesnė. 

Į tešlą merkiame krabų lazdeles, kad iš visų pusių pasidengtų tešla ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Krabų lazdeles tešloje galima patiekti su pomidorų padažu. Skanaus!

Rekomenduojami video

Jums taip pat gali patikti:

Paieška