- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 40941

Ingredientai:
Kefyras - 500 ml;
Miltai (kvietiniai) - 250 g;
Obuoliai (vidutinio dydžio) - 2 vnt.;
Cukraus pudra - 100 g;
Soda - 1 arbatinis šaukštelis be kaupo;
Druska - žiupsnelis;
Augalinis aliejus kepimui;
Medus arba cukraus pudra ir cinamonas patiekimui.
Gaminame. Blynai su obuoliais
Į dubenį prasijojame miltus cukraus pudrą, beriame sodą, druska ir visus ingredientus išmaišome. Pilame kefyrą ir užmaišome tešlą. Obuolius nuplauname, nulupame (galima ir nelupti), išimame sėklalizdžius ir sutarkuojame burokine tarka, įmaišome į tešlą.
Keptuvėje įkaitiname augalinį aliejų, šaukštu formuojame blynus ir apkepame juos iš abiejų pusių.
Blynai tiekiami su skystu medumi arba cukraus pudra ir cinamonu. Skanaus!
Daugiau blynų receptų rasite čia: blynai, lietiniai blynai, amerikietiški blynai.