- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 416013

Ingredientai:
Kiaušiniai – 3 vnt.;
Pienas – 1 stiklinė (250 ml);
Kepimo milteliai - 15 g;
Miltai - tiek, kad tešla gautūsi tirštos grietinės konsistencijos;
Cukrus - 1 valgomasis šaukštas;
Druska - žiupsnelis.
Augalinis aliejus kepimui
Gaminame. Purūs pusryčių blynai
Kiaušinius išplakame su cukrumi, pilame pieną, išmaišome. Į tešlą dalimis sijojame miltus, kepimo miltelius ir išmaišome. Miltų dedame tiek, kad tešla būtų tirštos grietinės konsistencijos. Iš užmaišytos tešlos keptuvėje formuojame nedidelius blynelius ir kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Blyneliai patiekiami su mėgstama uogiene ar grietine. Skanaus!
Daugiau blynų receptų rasite čia: blynai, lietiniai blynai, amerikietiški blynai.