- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 31069
Krabų lazdelėms reikės:
Krabų lazdelės;
Kiaušiniai - 2 vnt.;
Šviesus alus (kambario temperatūros) - 250-300 ml;
Miltai - tiek, kad tešla būtų truputėlį tirštesnė negu blynų;
Druska - arbatinis šaukštelis be kaupo;
Malti juodieji pipirai, bazilikas, karis - po žiupsnelį;
Augalinis aliejus kepimui.
Gaminame. Krabų lazdelės alaus tešloje
Kiaušinius suplakame. Į plakinį pilame alų, beriame druską, prieskonius, dedame miltus ir gerai išmaišome. Miltų dedame tiek, kad tešla būtų truputėlį tirštesnė negu blynų.
Į tešlą merkiame krabų lazdeles, kad iš visų pusių pasidengtų tešla ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Krabų lazdeles alaus tešloje galima patiekti su pomidorų padažu. Skanaus!