Ingredientai omletui:
Kiaušiniai;
Svogūnas;
Pieniškos dešrelės arba pieniška dešra;
Pomidorai;
Gabalėlis sviesto ir šlakelis aliejaus kepimui;
Žalumynai (krapai, petražolės arba svogūno laiškai);
Druska, malti juodieji pipirai;
Gaminame. Omletas su pieniškomis dešrelėmis ir pomidorais
Kiaušinius išplakame su druska ir pipirais. Svogūną smulkiname. Pieniškas dešreles pjaustome griežinėliais (pienišką dešrą smulkiau). Pomidorus pjaustome griežinėliais arba skiltelėmis. Žalumynus smulkiname.
Keptuvėje ištirpiname sviestą, pilame aliejaus ir pakepiname svogūną, kol suminkštės. Į keptuvę dedame pieniškas dešreles ir truputį pakepiname maišant. Dedame pjaustytą pomidorą, produktus paskirstome po visą keptuvę ir užpilame kiaušinių plakiniu. Keptuvę uždengiame dangčiu ir ant silpnos ugnies kepame, kol omletas sutvirtės. Baigiant kepti apibarstome kapotais žalumynais. Skanaus!