Ingredientai patiekalui:
Kiaušiniai;
Duonos riekelė;
Gabalėlis sviesto ir šlakelis aliejaus;
Druska, pipirai ar kiti mėgstami prieskoniai.
Gaminame. Duonos riekelėje keptas kiaušinis
Duonos riekelės vidurį išpjauname. Keptuvėje ištirpiname sviestą, pilame šlakelį aliejaus, dedame išpjautą duonos riekelę ir jos viduriuką, apkepiname ir apverčiame kitą pusę. Į riekelės vidurį mušame kiaušinį. Pagardiname druska, pipirais ar kitais prieskoniais, primažiname ugnį ir uždengiame dangčiu. Kepame ant silpnos ugnies kol kiaušinis pilnai iškeps arba iki jūsų mėgstamos konsistencijos.
Duonos riekelėje keptą kiaušinį dedame į lėkštę ir papuošiame žalumynais. Skanaus!