Ingredientai įdarytoms paprikoms:
Saldžiosios paprikos - 3 vnt.;
Pieniškos dešrelės - 3 vnt.;
Kiaušinis - 2 vnt.;
Švieži kapoti krapai - 1 valgomasis šaukštas;
Fermentinis sūris;
Druska, prieskoniai.
Gaminame. Įdarytos paprikos
Kiaušinius išplakame, paskaniname druska ir krapais. Dešreles supjaustome nedideliais gabaliukais.
Paprikas perpjauname pusiau, išimame sėklas, išplauname, vidų truputėlį pasūdome. Į paprikų puseles dedame dešrelių ir apipilame kiaušinio plakiniu. Paprikas sustatome į karščiui atsparų indą, pridengiame folija ir šauname į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaite. Kepame apie 10-15 minučių. Praėjus laikui išimame indą, apibarstome paprikų puseles tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar kepame apie 10 minučių. Skanaus!