- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 1231

Ingredientai:
Kiaušiniai - 2 vnt.;
Šlakelis pieno;
Tarkuotas fermentinis sūris (tarkuotas) - 1 valgomasis šaukštas;
Sviestas;
Sunokęs avokadas - puselė;
Druska;
Augalinis aliejus;
Smulkinti žalumynai.
Gaminame. Omletas su avokadu ir pomidorais
Kiaušinius mušame į dubenį ir išplakame su šlakeliu pieno ir druska. Keptuvėje ištirpiname sviestą, pilame šlakelį aliejaus ir kiaušinių plakinį. Omletą kepame iš vienos pusės, ant labai silpnos ugnies, uždengus keptuvę dangčiu. Prieš pabaigą apibarstome tarkuotu sūriu ir dar pakaitiname, kad sūris pasilydytų.
Avokadą nulupame, perpjauname pusiau, išimame kauliuką ir supjaustome griežinėliais. Pomidorus pjaustome skiltelėmis.
Ant vienos iškepto omleto pusės dedame avokado griežinėlius ir pomidorų skilteles, uždengiame kita omleto puse. Apibarstome šviežiais žalumynais. Skanaus!