Kruasanai su plakta kiaušiniene

Kruasanai su kepta kiaušiniene

Ingredientai:

Kruasanai;
Kiaušiniai;
Šlakelis pieno;
Varškės sūris arba varškė;
Sviestas;
Salotos arba špinatų lapai;
Žalumynai (krapai, petražolės arba svogūnų laiškai) - saujelė;

Druska.

Gaminame. Kruasanai su kepta kiaušiniene

Kiaušinius išplakame su žiupsneliu druskos ir šlakeliu pieno. Varškės sūrį supjaustome griežinėliais arba kubeliais ir apkepiname svieste (jeigu naudojate varškę, tiesiog dedate jos į keptuvę). Kepamas sūris gali ir išsileisti, tačiau nieko tokio. Pilame kiaušinio plakinį ir pamaišydami mentele kepame ant silpnos ugnies kol iškeps kiaušinis. Baigus kepti į keptuvę dedame saują žalumynų ir išmaišome.  

Duonos peiliu perpjauname kruasanus išilgai ne iki galo, apatinę dalį aptepame trupučiu sviesto, dedame kelis salotos arba špinatų lapus ir kiaušinienės. Skanaus!

Rekomenduojami video

Įvairūs receptai

Paieška