- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 6250

Ingredientai
Kruasanai;
Kiaušiniai;
Šlakelis pieno;
Varškės sūris arba varškė;
Sviestas;
Salotos arba špinatų lapai;
Žalumynai (krapai, petražolės arba svogūnų laiškai) - saujelė;
Druska.
Gaminame. Kruasanai su kepta kiaušiniene
Kiaušinius išplakame su žiupsneliu druskos ir šlakeliu pieno. Varškės sūrį supjaustome griežinėliais arba kubeliais ir apkepiname svieste (jeigu naudojate varškę, tiesiog dedate jos į keptuvę). Kepamas sūris gali ir išsileisti, tačiau nieko tokio. Pilame kiaušinio plakinį ir pamaišydami mentele kepame ant silpnos ugnies kol iškeps kiaušinis. Baigus kepti į keptuvę dedame saują žalumynų ir išmaišome.
Duonos peiliu perpjauname kruasanus išilgai ne iki galo, apatinę dalį aptepame trupučiu sviesto, dedame kelis salotos arba špinatų lapus ir kiaušinienės. Skanaus!