Žiedinių kopūstų užkepėlė

Žiedinių kopūstų užkepėlė

Žiedinių kopūstų užkepėlės receptas.

Ingredientai:

800 g žiedinių kopūstų;
500 g 12 proc. riebumo grietinėlės;
150g fermentinio sūrio;
1 valgomojo šaukšto sviesto;
1 valgomojo šaukšto miltų;

Druska, pipirai.

Gaminame. Žiedinių kopūstų užkepėlė

1. Žiediniai kopūstai išskaidomi žiedynais, dedami į verdantį vandenį ir pavirinami apie 10 minučių.

2. Keptuvėje ištirpinamas sviestas, pakepinami miltai, supilama grietinėlė ir kaitinama kol padažas pradės tirštėti.

3. Išvirę žiediniai kopūstai pilami į kiaurasamtį, palaukiama kol nusibėgs, sudedami į kepimo indą, arba kelis indelius, paskaninami druska, pipirais, užpilami padažu ir apibarstomi tarkuotu sūriu.

4. Žiediniai kopūstai kepami 180 laipsnių karštumo orkaitėje 25-30 minučių. Skanaus!

Rekomenduojami video

Paieška