Bulviniai blynai

Bulviniai blynai

Bulvinių blynų receptas.

Ingredientai:

1 kg bulvių;
1 svogūnas;
1 kiaušinis; 
Druska, malti juodieji pipirai;

Augalinis aliejus kepimui.

Gaminame. Bulviniai blynai

1. Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame smulkia tarka. Nupilame susidariusį skystį (jeigu bulvės šviežios).

2. Dedame kiaušinį, sutarkuotą svogūną, beriame druską, pipirus. Viską gerai išmaišome. 

3. Keptuvėje įkaitintame aliejuje formuojame blynus ir kepame iš abiejų pusių kol gražiai apskrus. 

Bulviniai blynai patiekiami su grietine, arba pieno - varškės padažu.

Pieno - varškės padažas

200 g varškės (skystesnės, pakeliuose) dėkite į dubenėlį, ištrinkite šakute ir atskieskite šlakeliu pieno. Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite.

Daugiau bulvinių blynų receptų rasite čia: bulviniai blynai. Skanaus!

Rekomenduojami video

Įvairūs receptai

Paieška