Daržovių troškiniui reikės
Avokado arba bet koks augalinis aliejus.
Gaminame. Daržovių troškinys
Nuluptus svogūną, česnaką ir imbierą susmulkiname. Cukinijas, baklažaną ir pomidorus pjaustome didesniais kubeliais, paprikas ir morką šiek tiek smulkiau.
Į didelę keptuvę pilame 3 šaukštus aliejaus, beriame smulkintus svogūną, česnaką bei imbierą ir kepiname kelias minutes pamaišant, kol svogūnas suminkštės. Į keptuvę dedame visas likusias daržoves ir troškiname uždengus dangtį apie 10-15 minučių. Likus maždaug 5 minutėms iki troškinimo pabaigos beriame susmulkintą sultinio kubelį, pipirus, prieskonisnes žolelas, kelias kardamono sėklytes ir pilame citrinos sultis. Keptuvės turinį išmaišome ir troškiname dar 5 minutes, arba kol daržovės suminkštės. Baigus troškinti barstoke kapotų žalumynų - krapų arba petražolių.
Troškintos daržovės tinka kaip garnyras prie mėsos ar žuvies patiekalų. Skanaus!