Vieno kąsnio bandelės su dešrele

Vieno kąsnio bandelės su dešrele

Ingredientai:

250 g bemielės sluoksniuotos tešlos (dideliais lakštais);
~ 4-6 mėgstamos pieniškos dešrelės (priklausomai nuo dydžio);
1 kiaušinio trynys;
Šlakelis vandens;

Sezamo sėklos (nebūtinai).

Gaminame. Vieno kąsnio bandelės su dešrele

1. Sluoksniuotą tešlą supjaustome maždaug 2x9 juostelėmis.

2. Dešreles supjaustome tešlos pločio griežinėliais.

3. Kiekvieną dešrelę įvyniojame į tešlos juostelę.

4. Kiaušinio trynį išplakame su trupučiu vandens.

5. Bandeles sudedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos, aptepame plakiniu ir apibarstome sezamo sėklomis (nebūtinai).

6. Kepimo skardą su bandelėmis šauname į įkaitintą orkaitę ir kepame, kol tešla truputėlį pakils ir bandelės gražiai apskrus. Skanaus!

Rekomenduojami video

Paieška