Ingredientai:
Fermentinis sūris apibarstymui.
Gaminame. Įdaryti pievagrybiai su vištiena
Pievagrybius nuplauname, nusausiname ir išimame kotelius. Pievagrybių galvutes nulupame ir dedame į dubenėlį. Ant viršaus dedame šaukštą su kaupu majonezo ir atsargiai išmaišome, kad pievagrybių galvutės pasidengtų majonezu. Dedame 1-2 valandoms į šaldytuvą.
Smulkiai supjaustome pievagrybių kotelius, svogūną ir vištienos filė. Keptuvėje ištirpiname sviestą, pilame šlakelį aliejaus, beriame svogūna, pakepiname 1-2 minutes ir suberiame pjaustytus pievagrybių kotelius. Vis pamaišant kepame tol, kol beveik nebeliks iš kotelių išsiskyrusio skystimo. Dedame smulkiai pjaustytą vištienos filė, išspaustą česnaką, druską, prieskonius ir dar pamaišant kepame 1-2 minutes. Pievagrybių įdaras paruoštas.
Pievagrybių galvutes pridedame įdaro, dedame į kepimui skirtą indą ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje 30-35 minutes. Prieš baigiant kepti apibarstome kapotomis petražolėmis bei tarkuotu sūriu ir dar kelioms minutėms šauname į orkaitę. Skanaus!