- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 30146

Ingredientai:
Burokėliai - 3 vnt.;
Morkos - 2 vnt.;
Bulvės - 3 vnt.;
Svogūnas - 1 vnt.;
Rauginti kopūstai - 0,5 stiklinės;
Alyvuogių aliejus - 2-3 valgomieji šaukštai.
Gaminame. Burokėlių salotos
Šviežius neluptus burokėlius nuplauname, dedame į puodą ir išverdame. Bulves ir morkas taip pat nuplauname ir verdame kitame puode. Išvirusias daržoves nulupame, smulkiai supjaustome ir dedame į dubenį. Kopūstus nuvarviname, truputį pasmulkiname ir taip pat dedame į dubenį. Ten pat keliauja ir kubeliais pjaustytas svogūnas. Viską apliejame alyvuogių aliejumi ir gerai išmaišome. Jeigu burokėlių salotoms dar trūksta rūgštelės, galima apšlakstyti citrinos sultimis. Skanaus!