- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 21343

Ingredientai:
Pomidorai - 400-500 g;
Agurkai - 400-500 g;
Raudonasis svogūnas 1 vnt.;
Kapoti krapai - pundelis arba pagal skonį;
Grietinė, druska, pipirai;
arba
Užpilas: actas, Extra Virgin alyvuogių aliejus, druska, pipirai, prieskoniai salotoms.
Gaminame. Pomidorų, agurkų ir krapų salotos
Pomidorus, agurkus ir krapus nuplauname. Pomidorus ir agurkus pjaustome norimo dydžio gabaliukais, krapus smulkiname. Svogūną nulupame, pjaustome kuo plonesniais griežinėliais, išskirstome žiedeliais ir pamaigome rankomis kad išsiskirtų sultys.
Į dubenį dedame pjaustytas daržoves ir kapotus žalumynus, dedame grietinės arba užpilame acto, alyvuogių aliejaus, druskos, pipirų ir prieskonių salotoms mišiniu. Tiekiame su mėsos ar žuvies patiekalais. Skanaus!