Baltai mišrainei reikės
Bulvės – 4 vnt.;
Morkos - 2 vnt.;
Kiaušiniai – 2 vnt.;
Rūkyta vištiena – 120-150 g;
Raugintas agurkas – 1 vnt.;
Svogūnas (nedidelis) – puselė;
Konservuoti žirneliai – 3-4 valgomieji šaukštai;
Majonezas;
Dižono garstyčios - 1 arbatinis šaukštelis;
Druska, malti juodieji pipirai;
Žalumynai (krapai ar petražolės).
Gaminame. Balta mišrainė su rūkyta vištiena
Neskustas bulves ir morkas nuplauname ir išverdame atskiruose puoduose. Nusunktas daržoves atvėsiname, nulupame ir supjaustome kubeliais. Rūkytą vištieną, kietai virtus kiaušinius, raugintus agurkus taip pat supjaustome kubeliais. Svogūną smulkiai sukapojame. Visus ingredientus dedame į dubenį, paskaniname druska, pipirais, užpilame majonezu, dedame šaukštelį Dižono garstyčių ir sumaišome. Puošiame žalumynais. Skanaus!