Ingredientai krevečių salotoms:
Salotų užpilui reikės:
Prieskonių pagal skonį;
Gaminame. Salotos su krevetėmis
Salotas nuplauname, nusausiname ir dedame į šaldytuvą, kol paruošime kitus ingredientus.
Tigrines krevetes išlukštename (uodegėlę paliekame). Keptuvėje ištirpiname sviestą, beriame susmulkintas 2 česnako skilteles ir trumpai pakepinus suberiame krevetes. Krevetes pakepiname kelias minutes, truputį pasūdome, pakratome keptuvėje ir išjungus ugnį dar palaikome keptuvėje su uždengtu dangčiu.
Į dubenėlį dedame garstyčių, pilame alyvuogių aliejaus ir truputį šviežių citrinos sulčių, jeigu reikia pagardiname druska, pipirais ir išmaišome.
Į lėkštę dedame suplėšytas salotas, vyšninius pomidorus, paruoštas krevetes, apliejame garstyčių padažu ir apibarstome tarkuotu parmezano sūriu.
Vietoje garstyčių užpilo taip pat galima naudoti baltąjį majonezinį padažą. Skanaus!