- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 8152

Ingredientai:
Cezario salotų padažui reikės:
~ 25 g tarkuoto Parmezano sūrio;
Gaminame. Vištienos salotos su avokadu ir kiaušiniais
Salotas nuplauname, nusausiname ir dedame į šaldytuvą, kol paruošime kitus ingredientus.
Pasigaminame salotų padažą. Kambario temperatūroje palaikytą kiaušinį (ne iš šaldytuvo) nuplauname, panardiname į ką tik užvirintą vandenį ir palaikome 1 minutę. Po minutės kiaušinį panardiname į šaltą vandenį ir paliekame, kol kiaušinis atvės. Į dubenėlį mušame atvėsusį kiaušinį, dedame smulkintą česnaką, garstyčias, pilame citrinos sultis, alyvuogių aliejų, beriame tarkuotą parmezano sūrį ir žiupsnelį druskos. Dubenėlio turinį išplakame plakikliu. Cezario salotų padažas paruoštas.
Išverdame kiaušinius. Vištienos krūtinėlės filė apibarstome druska, pipirais ir/ar prieskoninėmis žolelėmis, pakepiname keptuvėje iš abiejų pusių ir supjaustome griežinėliais.
Į lėkštę dedame suplėšytas salotas, keptos vištienos griežinėlius, kiaušinių puseles, pjaustytą avokadą, apliejame padažu, apibarstome skrebučiais ir tarkuotu parmezano sūriu. Skanaus!