Ingredientai tuno salotoms:
Konservuotas tunas;
Konservuoti kukurūzai;
Saldžioji paprika;
Gražgarstės;
Svogūnas (nedaug);
Užpilas: alyvuogių aliejus, citrinos sultys, prieskoniai salotoms, druska. Taip pat kaip užpilą galima naudoti baltąjį majonezinį padažą.
Gaminame. Tuno salotos su paprika, gražgarstėmis ir konservuotais kukurūzais
Tuną ir konservuotus kukurūzus nusunkiame, papriką pjaustome juostelėmis, svogūną - plonais griežinėliais. Į dubenį dedame nuplautas gražgarstes, papriką, kukurūzus ir svogūną. Viską sumaišome. Ant viršaus išdėliojame tuną.
Pasiruošiame salotų užpilą. Į stiklinę pilame alyvuogių aliejaus ir šviežių citrinos sulčių. Pagardiname salotų prieskoniais ir druska (jei reikia), išmaišome ir pilame ant tuno salotų. Vietoje užpilo galima naudoti baltąjį majonezinį padažą. Skanaus!