Silkė su pievagrybiais ir svogūnais - greitas ir skanus patiekalas tinkantis ir dienos užkandžiams ir šventiniam stalui. Šios mišrainės gaminimo procesas užtrunka vos 20 minučių, tad nesugaišite daug laiko.
Ingredientai:
Gaminame silkę su pievagrybiais
Svogūnus smulkiname kubeliais ar pusžiedžiais, pievagrybius - plonais griežinėliais. Silkę pjaustome nedideliais gabaliukais.
Keptuvėje įkaitiname šaukštą aliejaus arba sviesto, dedame svogūnus ir pakepiname kol suminkštės (procese vis įpilame šlakelį vandens, kad nedegtų). Tada dedame pievagrybius ir vis pamaišant kepiname, kol išsiskirs ir išgaruos skystimas. Pievagrybius su svogūnais dedame į dubenį ir paliekame pastovėti, kol atvės.
Į dubenį su pievagrybiais dedame silkę, majonezą, viską išmaišome ir dedame valandai į šaldytuvą, kad skoniai susimaišytų. Skanaus!












