Čili sriuba

Čili sriuba

4.5675675675676 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (37 balsai (-ų))

Narių vertinimas: 0 / 5

Žvaigždutė neaktyviŽvaigždutė neaktyviŽvaigždutė neaktyviŽvaigždutė neaktyviŽvaigždutė neaktyvi
 

Mėgstate aštriai? Tada ši čili sriuba jums bus kaip tik :).

Ingredientai:

Jautienos faršas – 500 g;
Čili pipiras – 1-2 vnt. (priklausomai kaip aštriai norite);
Česnako skiltelės – 3-4 vnt.;
Svogūnas – 1 vnt., nedidelis;
Pomidorų pasta – 150-200 g;
Saldžioji paprika (raudona) – 1 vnt., nedidelė;
Konservuoti arba švieži pomidorai – 450-500 g;
Konservuotos raudonosios pupelės – 400 g;
Fermentinis sūris;
Cukrus – 1 valgomasis šaukštas;
Druska, malti juodieji pipirai, raudonėlis, įvairūs čili ir jautienos prieskoniai.

Gaminame. Čili sriuba

1. Jautienos faršas pakepinamas su smulkiai pjaustytu svogūnu ir česnaku. Pagardinamas druska, maltais juodaisiais pipirais, jautienos prieskoniais ir suverčiamas į puodą.

2. Nuo pomidorų nuimama odelė. Konservuoti pomidorai sutrinami, švieži – supjaustomi ir susmulkinami elektriniu smulkintuvu. Čili pipirai ir paprika smulkiai supjaustomi ir dedami į puodą su jautienos faršu. Ten pat keliauja ir likusieji ingredientai – pomidorų pasta, pupelės, cukrus, prieskoniai. Įpilama truputį vandens (priklausomai nuo to, kokio tirštumo sriubos norite) ir troškinama  apie 20-25 minučių.

Čili sriuba patiekiama apibarstyta tarkuotu fermentiniu sūriu. Prie jos galima patiekti paskrudintos baltos forminės duonos. Skanaus!

loading...
loading...