Mėgstate aštriai? Tada ši čili sriuba jums bus kaip tik :).
Čili sriubos ingredientai:
Druska, malti juodieji pipirai, raudonėlis, įvairūs čili ir jautienos prieskoniai.
Gaminame. Čili sriuba
1. Jautienos faršas pakepinamas su smulkiai pjaustytu svogūnu ir česnaku. Pagardinamas druska, maltais juodaisiais pipirais, jautienos prieskoniais ir suverčiamas į puodą.
2. Nuo pomidorų nuimama odelė. Konservuoti pomidorai sutrinami, švieži – supjaustomi ir susmulkinami elektriniu smulkintuvu. Čili pipirai ir paprika smulkiai supjaustomi ir dedami į puodą su jautienos faršu. Ten pat keliauja ir likusieji ingredientai – pomidorų pasta, pupelės, cukrus, prieskoniai. Įpilama truputį vandens (priklausomai nuo to, kokio tirštumo sriubos norite) ir troškinama apie 20-25 minučių.
Čili sriuba patiekiama apibarstyta tarkuotu fermentiniu sūriu. Prie jos galima patiekti paskrudintos baltos forminės duonos. Skanaus!