Ingredientai:
~ 150 g mocarelos rutuliukų;
~ 270 g vyšninių pomidorų (galima naudoti ir didesnius, tik reikės pjaustyti);
3 valgomieji šaukštai Extra Virgin alyvuogių aliejaus;
Šviežūs baziliko lapeliai;
Jūros druska, malti juodieji pipirai.
Gaminame. Pomidorų ir mocarelos vėrinukai
1. Alyvuogių aliejų sumaišome su druska ir pipirais.
2. Mocarelos rutuliukus nusausiname ir 10-15 minučių pamirkome aliejaus ir prieskonių mišinyje.
3. Didesnius pomidorus pjaustome mocarelos rutuliuko dydžio kubeliais, o vyšninių pomidorų apačią truputėlį nupjauname, kad stovėtų.
4. Smeigtuku persmeigiame baziliko lapelį, mocarelos sūrio rutuliuką ir pomidorą, dedame į lėkštę. Tiekiame iškart.
Paspaudę šia nuorodą galite matyti kaip greičiau supjaustyti vyšninius pomidorus (video).
Skanaus!