Pomidorų ir Mocarelos vėrinukai

Pomidorų ir Mocarelos vėrinukai

Ingredientai:

~ 150 g mocarelos rutuliukų;
~ 270 g vyšninių pomidorų (galima naudoti ir didesnius, tik reikės pjaustyti);
3 valgomieji šaukštai Extra Virgin alyvuogių aliejaus;
Šviežūs baziliko lapeliai;

Jūros druska, malti juodieji pipirai.

Gaminame. Pomidorų ir mocarelos vėrinukai

1. Alyvuogių aliejų sumaišome su druska ir pipirais.

2. Mocarelos rutuliukus nusausiname ir 10-15 minučių pamirkome aliejaus ir prieskonių mišinyje.

3. Didesnius pomidorus pjaustome mocarelos rutuliuko dydžio kubeliais, o vyšninių pomidorų apačią truputėlį nupjauname, kad stovėtų.

4. Smeigtuku persmeigiame baziliko lapelį, mocarelos sūrio rutuliuką ir pomidorą, dedame į lėkštę. Tiekiame iškart.

Paspaudę šia nuorodą galite matyti kaip greičiau supjaustyti vyšninius pomidorus (video).

Skanaus!

Rekomenduojami video

Paieška