- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 85103

Ingredientai:
250 g bemielės sluoksniuotos tešlos (dideliais lakštais);
~ 4-6 mėgstamos pieniškos dešrelės (priklausomai nuo dydžio);
1 kiaušinio trynys;
Šlakelis vandens;
Sezamo sėklos (nebūtinai).
Gaminame. Vieno kąsnio bandelės su dešrele
1. Sluoksniuotą tešlą supjaustome maždaug 2x9 juostelėmis.
2. Dešreles supjaustome tešlos pločio griežinėliais.
3. Kiekvieną dešrelę įvyniojame į tešlos juostelę.
4. Kiaušinio trynį išplakame su trupučiu vandens.
5. Bandeles sudedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos, aptepame plakiniu ir apibarstome sezamo sėklomis (nebūtinai).
6. Kepimo skardą su bandelėmis šauname į įkaitintą orkaitę ir kepame, kol tešla truputėlį pakils ir bandelės gražiai apskrus. Skanaus!