Ingredientai:
Plonai pjaustytos karštai rūkytos kiaulienos filė;
5 vidutinio dydžio bulvės;
2 vidutinio dydžio morkos;
2 kiaušiniai;
2 rauginti arba marinuoti agurkai;
5 valgomieji šaukštai konservuotų žirnelių;
Majonezas;
0,5 nedidelės galvutės svogūno arba svogūno laiškai;
Druska, pipirai;
Krapai, petražolės.
Gaminame. Balta mišrainė
1. Neskustas bulves ir morkas gerai nuplauname, ir išverdame atskiruose puoduose.
2. Nusunktas daržoves atvėsiname, nulupame ir supjaustome kubeliais. Kietai virtus kiaušinius, raugintus agurkus taip pat supjaustome kubeliais. Svogūną smulkiai sukapojame.
3. Visus ingredientus dedame į dubenį, paskaniname druska, pipirais, užpilame majonezu ir sumaišome,
4. Ant kiaulienos filė dedame šaukštą baltos mišrainės ir susukame filė griežinėlį vamzdeliu.
Skanaus!