Traškūs svogūnų žiedai

Traškūs svogūnų žiedai

Ingredientai:

Svogūnai – 2-3 vnt.;
Miltai – ½ stiklinės;
Kukurūzų krakmolas – ¼ stiklinės;
Bulvių košės milteliai – 2 valgomieji šaukštai;
Gazuotas mineralinis vanduo – 1 stiklinė;
Panko (japoniški džiūvėsėliai);
Kajeno pipirai (nedėkite jeigu nemėgstate aštriai) - žiupsnelis;
Druska.

Augalinis aliejus kepimui.

Gaminame. Traškūs svogūnų žiedai

Į dubenėlį pilame miltus, krakmolą, bulvių košės miltelius, žiupsnelį kajeno pipirų ir druskos. Viską sumaišome ir užpilame gazuotu mineraliniu vandeniu. Gerai išmaišome.

Svogūnus supjaustome žiedeliais. Svogūno žiedelius merkiame į tešlą ir apvoliojame japoniškuose džiūvėsėliuose. Kepame įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.

Iškepusius svogūnų žiedus dedame ant grotelių arba popierinės servetėlės, kad susigertų aliejaus perteklius.

Rekomenduojami video

Jums taip pat gali patikti:

Paieška