Ingredientai:
Svogūnai – 2-3 vnt.;
Miltai – ½ stiklinės;
Kukurūzų krakmolas – ¼ stiklinės;
Bulvių košės milteliai – 2 valgomieji šaukštai;
Gazuotas mineralinis vanduo – 1 stiklinė;
Panko (japoniški džiūvėsėliai);
Kajeno pipirai (nedėkite jeigu nemėgstate aštriai) - žiupsnelis;
Druska.
Augalinis aliejus kepimui.
Gaminame. Traškūs svogūnų žiedai
Į dubenėlį pilame miltus, krakmolą, bulvių košės miltelius, žiupsnelį kajeno pipirų ir druskos. Viską sumaišome ir užpilame gazuotu mineraliniu vandeniu. Gerai išmaišome.
Svogūnus supjaustome žiedeliais. Svogūno žiedelius merkiame į tešlą ir apvoliojame japoniškuose džiūvėsėliuose. Kepame įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.
Iškepusius svogūnų žiedus dedame ant grotelių arba popierinės servetėlės, kad susigertų aliejaus perteklius.