Ingredientai:
Kiaušiniai - 5 vnt.;
Menkių kepenėlės - skardinė;
Marinuoti agurkėliai - 5 maži arba vienas didesnis;
Majonezas;
Dižono garstyčios - 0,5-1 arbatinis šaukštelis;
Druska, malti juodieji pipirai,
Švieži svogūno laiškai arba krapai (pagal skonį).
Gaminame. Menkių kepenėlėmis įdaryti kiaušiniai
Kiaušinius dedame į šaltą vandenį ir kai užvirs verdame ant silpnos ugnies 10 minučių. Virtus kiaušinius paliekame atvėsti šaltame vandenyje, nulupame, perpjauname pusiau. Šaukšteliu atsargiai išimame kiaušinių trynius, dubenėlyje sutriname juos šakute (dalį paliekame papuošimui). Dedame sutrintas menkių kepenėles, smulkiai pjaustytus marinuotus agurkėlius, garstyčias, svogūnų laiškus arba krapus bei majonezą, pagardiname druska ir pipirais. Išmaišome. Gautą įdarą šaukšteliu dedame į kiaušinio baltymo puseles, puošiame smulkintu tryniu, svogūnų laiškais arba krapais. Skanaus!
Daugiau įdarytų kiaušinių receptų rasite čia: Įdaryti kiaušiniai.