Ingredientai:
Kiaušiniai - 6 vnt.;
Garstyčios - ~1 valgomasis šaukštas;
Majonezas - ~2 valgomieji šaukštai;
Druska, malti juodieji pipirai;
Žalumynai papuošimui.
Gaminame. Kiaušiniai su garstyčių įdaru
Kiaušinius dedame į šaltą vandenį ir kai užvirs verdame ant silpnos ugnies 10 minučių. Virtus kiaušinius paliekame atvėsti šaltame vandenyje, nulupame, perpjauname pusiau. Šaukšteliu atsargiai išimame kiaušinių trynius, dedame garstyčias, majonezą, pagardiname druska, pirirais. Jeigu ruošiate vaišes šventiniam stalui ir norite, kad įdaryti kiaušiniai atrodytų gražiau, įdarą susmulkinkite blenderiu ir gautą masę į kiaušinių puseles dėkite konditerinio švirkšto pagalba. Kiaušinių puseles puošiame žalumynais. Skanaus!
Daugiau įdarytų kiaušinių receptų rasite čia: Įdaryti kiaušiniai.