- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 12441

Krepšeliai su pievagrybių įdaru – gardus užkandis šventiniam stalui ar tiesiog aplankius svečiams. Krepšelių pačios nekepsime, jų galima įsigyti parduotuvėje. Taigi..
Ingredientai:
Maistiniai šulinėliai ar krepšeliai;
Pievagrybiai - 400 g;
Svogūnas - 1 vnt.;
Miltai - 1 arb. šaukštelis;
Grietinėlė - 120 g;
Sviestas ir augalinis aliejus kepimui;
Žalumynai (krapai, petražolės);
Druska, malti juodieji pipirai pagal skonį.
Gaminame. Krepšeliai su pievagrybių įdaru
Sviestą ištirpiname keptuvėje, pilame šlakelį aliejaus ir pakepiname smulkiai pjaustytą svogūną, kol suminkštės. Į keptuvę beriame smulkintus pievagrybius ir kepiname dar 8-9 minutes. Beriame miltus, pamaišome ir supilame grietinėlę. Maišant kaitiname ant mažos ugnies, kol masė sutirštės. Visai prieš baigiant kepti beriame kapotus žalumynus, paskaniname druska, pipirais. Lėkštėje išdėliojame krepšelius. Į kiekvieną krepšelį dedame pievagrybių įdaro. Skanaus!