Baklažanų suktinukams reikės
Baklažanas;
Morkos;
Česnakas;
Majonezas arba grietinė.
Gaminame. Baklažanų suktinukai
Baklažaną nuplauname, nusausiname ir supjaustome pailgomis riekelėmis. Kiekvieną riekelę apibarstome trupučiu druskos ir patriname tarp delnų. Tada aptepame baklažano riekeles augaliniu aliejumi ir apkepiname iš abiejų pusių įkaitintoje keptuvėje.
Morkų įdaras. Morkas nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame smulkia tarka. Į morkas dedame išspausto česnako ir majonezo arba grietinės. Viską sumaišome.
Ant apkepintos baklažano riekelės dedame šaukštą morkų įdaro, susukame, persmeigiame smeigtuku ir dedame į lėkštę. Tai puikus užkandis šventiniam stalui. Skanaus!