- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 11777

Ingredientai:
Kietasis sūris - 250 g;
Kiaušinių baltymai - 2 vnt.;
Kvietiniai miltai - 1 valgomasis šaukštas;
Kepimo milteliai - 10 g;
Džiūvėsėliai apvoliojimui;
Augalinis aliejus kepimui.
Gaminame. Sūrio rutuliukai
Sūrį sutarkuojame smulkia tarka. Kiaušinių baltymus išplakame plaktuvu iki standžių putų ir sukrečiame į tarkuotą sūrį, išmaišome. Dedame šaukštą miltų ir kepimo miltelius, išmaišome.
Iš gautos masės formuojame nedidelius rutuliukus, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Aliejaus turi būti tiek, kad sūrio rutuliukai jame plaukiotų. Skanaus!