- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 646

Ingredientai:
Dideli pievagrybiai ~700 g;
Vištienos filė ~200 g;
Majonzas - 1 valgomasis šaukštas su kaupu;
Sviestas - gabalėlis;
Druska, saldžiosios paprikos milteliai;
Fermentinis sūris;
Šviežūs žalumynai (petražolės ar krapai).
Gaminame. Vištiena įdaryti pievagrybiai
Pievagrybius nuplauname (galima ir nulupti), nusausiname, išimame kotelius, ištepame majonezu ir paliekame pastovėti šaldytuve 30-40 minučių.
Vištieną pjaustome mažais gabaliukais, apibarstome druska ir paprikų milteliais. Pievagrybių kotelius susmulkiname ir pakepiname ant sviesto. Kai atvės, sudedame į vištieną ir viską gerai išmaišome. Pievagrybių įdaras paruoštas.
Pievagrybių galvutes pridedame įdaro, dedame į kepimui skirtą indą ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje 30-35 minutes. Likus penkioms minutėms iki kepimo pabaigos, ant koekvieno pievagrybio uždedame po kauburėlį tarkuoto sūrio ir dar šauname į orkaitę.
Prieš tiekiant apibarstome įdarytus pievagrybius kapotais žalumynais. Skanaus!