- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 1538

Ingredientai
Druska, malti pipirai, švieži arba džiovinti krapai (taip pat galima dėti muskato riešuto);
Gaminame. Žiuljenas su vištiena ir pievagrybiais
Pievagrybius nuplauname ir supjaustome juostelėmis arba plonomis riekelėmis. Virtą vištienos filė pjaustome kubeliais arba juostelėmis. Svogūną pjaustome siaurais pusžiedžiais.
Į dubenėlį dedame tris šaukštus grietinės, beriame arbatinį šaukštelį miltų ir išmaišome.
Keptuvėje ištirpiname šaukštą sviesto, dedame svogūnus ir kepiname ant silpnos ugnies kol jie suminkštės (kartais įpildami šlakelį vandens, tai padeda neapdeginti svogūnų). Dedame grybus, padidiname ugnį ir kepame vis pamaišant, kol grybai suminkštės, o jų sultys nugaruos. Toliau dedame pjaustytą vištieną ir grietinę. Kelias minutes maišant pakaitiname ir nukeliame nuo ugnies.
Keptuvės turinį sudedame į kepimui skirtus indelius. Kiekvieną porciją užbarstome tarkuotu sūriu ir dedame į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame maždaug 10-13 minučių, kol sūris išsilydys ir šiek tiek apskrus. Skanaus!