Lašišos vėrinukai su sūriu ir alyvuoge
Ingredientai:
Sūdyta arba rūkyta lašiša;
Konservuotos alyvuogės;
Fermentinis sūris;
Citrina.
Gaminame
Pasiruošiame produktus. Lašišą pjaustome nedideliais gabalėliais. Sūrį pjaustome kvadratėliais. Citriną pjaustome griežinėliais, o griežinėlius dar pjaustome į 4 dalis.
Ant smeigtuko veriame alyvuogę, gabalėlį lašišos, gabalėlį citrinos ir gabalėlį sūrio.
Vėrinukai su kumpiu, sūriu ir marinuotu agurkėliu
Ingredientai:
Šviesi arba tamsi duona;
Fermentinis sūris;
Mėgstamas kumpelis arba saliami dešra;
Marinuoti agurkėliai.
Gaminame
Pasiruošiame visus produktus. Duoną ir sūrį pjaustome kvadratėliais, kumpelį ar dešrą pjaustome plonais griežinėliais. Mažus marinuotus agurkėlius galima visai nepjaustyti, arba pjaustytu puselėmis. Jeigu agurkai didesni, juos pasmulkiname norimo dydžio gabalėliais.
Ant specialaus smeigtuko veriame marinuotą agurkėlį, perlenktą kumpio ar dešros griežinėlį, sūrio gabalėlį ir duonos gabalėlį.
Vėrinukai patiekiami gražiai išdėlioti ant lėkštelės. Skanaus!