Ingredientai:
Prancūziškas batonas;
Virti arba konservuoti burokėliai;
Sūdyta silkės filė;
Raudonasis svogūnas;
Majonezas;
Šviežios petražolės;
Druska, malti juodieji pipirai.
Gaminame. Sumuštiniai su silke, burokėliais ir marinuotais agurkais
1. Burokėlius sutarkuojame, pagardiname druska, pipirais, dedame majonezo ir išmaišome. Jeigu burokėliai marinuoti, prieš užmaišant su majonezu, nusunkiame skystimą.
2. Silkę pjaustome 1-1,5 cm juostelėmis, marinuotus agurkus - griežinėliais, svogūną - pusžiedžiais. Prancūzišką batoną pjaustome riekelėmis arba laiveliais.
3. Ant batono riekelės dedame šaukštą burokėlių su majonezu, kelis marinuoto agurko griežinėlius, gabaliuką silkės, svogūno ir petražolės lapelį.
Skanaus!