- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 32023

Ingredientai:
Varškė (geriau sausesnės, ne iš pakelių) - 500 g;
Kiaušinis - 1 vnt.;
Miltai - 150-170 g;
Cukrus - 2-3 valgomieji šaukštai (pagal skonį);
Vanilinis cukrus - žiupsnelis;
Druska - žiupsnelis.
Gaminame. Varškėčiai
Varškę dedame į dubenį. Kaip jau minėjau, geriau rinktis sausesnę varškę, nes varškėčiai gaunasi gerokai skanesni.. išbandyta. Toliau dedame kiaušinį, beriame cukrų, vanilinį cukrų, druską ir miltus. Viską išmaišome, formuojame nedidelius varškėčius, apvoliojame juos miltuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje.
Varškėčiai tiekiami su grietine ir mėgstama uogiene. Skanaus!
Daugiau varškėčių receptų rasite čia: varškėčiai.