- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 33300

Ingredientai:
Varškė (sausesnė) - 500 g;
Kiaušinis - vienas didelis arba du mažesni;
Razinos - 2 saujelės;
Cukrus arba medus - 1-3 valgomieji šaukštai;
Kvietiniai arba ryžių miltai - ~2-4 valgomieji šaukštai;
Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis.
Gaminame. Orkaitėje kepti varškėčiai su razinomis
Razinas užmerkiame šiltame vandenyje ir palaikome kor išmirks. Į dubenį dedame varškę, cukrų arba medų, miltus, kepimo miltelius, mušame kiaušinį. Viską išminkome ir pertriname blenderiu. Dedame nusausintas razinas, išmaišome. Iš gautos masės formuojame varškėčius, apvoliojame miltuose ir kepame iki vidutinio karštumo įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučiu iš vienos pusės ir apie 15 - iš kitos.
Varškėčius tiekiame su grietine, jogurtu arba mėgstama uogiene. Skanaus!