- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 25881

Ingredientai:
Varškė - 300 g;
Kiaušiniai - 3 vnt.;
Miltai ~ 220 g;
Sviestas - 60 g;
Kefyras - 120 ml;
Soda - puse arbatinio šaukštelio;
Cukrus ~ 3-4 valgomieji šaukštai;
Vanilinis cukrus - 1 arbatinis šaukštelis;
Druska - žiupsnelis.
Gaminame. Čirviniai blynai su varške
Į dubenį dedame varškę, mušame kiaušinius, beriame cukrų, vanilinį cukrų, žiupsnelį druskos ir gerai ištriname trintuvu ar šakute. Pilame sviestą (jis turi būti ištirpintas, tačiau atvėsęs). Į kefyrą beriame sodą, išmaišome ir pilame į dubenį. Miltus persijojame tiesiai į dubenį ir užmaišome blynų tešlą. Kepame širdutės formos blynelius specialioje čirvinių blynų keptuvėje.
Čirviniai blynai tiekiami su tirpintu šokoladu, mėgstama uogiene arba apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!