Ingredientai:
Žuvies filė – 500 g;
Kiaušinis – 1 vnt.;
Svogūnas (nedidelis) – 1 vnt.;
Sviestas (svogūno kepinimui) – gabalėlis;
Manų kruopos – 1-2 valgomieji šaukštai;
Kapotos petražolės – saujelė;
Džiūvėsėliai (kotletukų apvoliojimui);
Druska, malti juodieji pipirai;
Augalinis aliejus kepimui.
Gaminame. Žuvies kotletai
Žuvies filė nuplauname, nusausiname ir sumalame į faršą. Svogūną smulkiai supjaustome ir pakepiname svieste. Į dubenį su žuvimi dedame kiaušinį, kepintą svogūną, manų kruopas, kapotas petražoles ir prieskonius. Gerai išminkome, formuojame kotletus, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaus!
Daugiau kotletų receptų rasite čia: kotletai.