- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 19138

Ingredientai:
Silkės filė - 1 vnt.;
Raudonasis svogūnas - 1 vnt.;
Alyvuogių aliejus - 1 valgomasis šaukštas;
Citrinos sultys - šlakelis;
Druska, cukrus - po žiupsnelį;
Spalvotieji arba juodieji pipirai;
Petražolių šakelė.
Gaminame. Silkė su raudonaisiais svogūnais
Raudonąjį svogūną nulupame ir supjaustome labai plonais griežinėliais, apšlakstome aliejumi, citrinos sultimis, paskaniname druska, cukrumi ir pamaigome pirštais, kad marinatas greičiau įsigertų į svogūną.
Silkę pjaustome nedideliais gabalėliais, sumaišome su svogūnais ir paskaniname maltais pipirais. Į stalą tiekiamą silkę su svogūnais puošiame petražolės šakele. Skanaus!