Keptos bulvės su tuno įdaru

Keptos bulvės su tuno įdaru

4.6875 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (16 balsai (-ų))

Ingredientai:

3 didesnės bulvės;
300 g aliejuje konservuoto tuno gabalėliais;
1 valgomasis šaukštas majonezo;
Malti juodieji pipirai;
Šviežios kapotos petražolės;
Alyvuogių aliejaus bulvėms ištepti.

Gaminame. Keptos bulvės su tuno įdaru

1. Bulves nušveičiame, gerai nuplauname, nusausiname, ištepame alyvuogių aliejumi ir pabarstome druska. Viršų kelis kartus pabadome šakute.

2. Kiekvieną bulvę dedame į foliją, bet viršuje folijos neužsukame, padarome tarsi „folijos krepšelius“, dedame į skardą ir šauname į įkaitintą orkaitę.

3. Bulves kepame vidutinio karštumo orkaitėje apie 1 valandą.

4. Tuno gabaliukus nuvarviname, dedame į dubenėlį, paskaniname pipirais, kapotomis petražolėmis, dedame majonezo ir gerai išmaišome.

5. Iškepusių bulvių viršų perpjauname kryželiu. Į praskėstą bulvę dedame tunų įdaro. Galime papuošti konservuotais kukurūzais, kapotomis petražolėmis arba pjaustytais svogūnų laiškais.

Keptos bulvės su tuno įdaru tiekiamos karštos. Skanaus!