Ingredientai:
Krabų lazdelės - 200 g;
Kiaušiniai - 2 vnt.;
Kietasis sūris - 150 g;
Miltai - 40-50 g;
Česnakas - 1-2 skiltelės;
Druska, malti pipirai;
Džiūvėsėliai apvoliojimui;
Augalinis aliejus kepimui.
Gaminame. Krabų lazdelių kotletai
Krabų lazdeles smulkiname smulkintuvu arba tarkuojame tarka ir dedame į dubenį. Sūrį taip pat sutarkuojame ir dedame į dubenį. Įspaudžiame česnaką, įmušame kiaušinius, beriame miltus, paskaniname druska, pipirais ir gerai išmaišome. Formuojame nedidelius kotletukus (jeigu mąsė per skysta, dedame dar miltų), apvoliojame džiūvėsėliuose ir apkepiname įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Skanaus!
Daugiau panašių receptų rasite čia: krabų lazdelės, kotletai.