
- Hits: 45587
Kaip kepti stintas? III receptai
RECEPTAS I
Reikės: Stintų; druskos, maltų juodųjų pipirų, miltų; augalinio aliejaus kepimui.
Gaminame: Stintas nuvalome, nuplauname, pagardiname druska, pipirais ir paliekame 10 minučių pastovėti. Paruoštas stintas apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai paskrus.
RECEPTAS II
Reikės: Stintų; paprikos miltelių; maltų juodųjų pipirų, sojos padažo; miltų; augalinio aliejaus kepimui.
Gaminame: Stintas nuvalome, nuplauname, apibarstome paprikos milteliais, maltais pipirais, apšlakstome sojos padažu ir paliekame 10 minučių pastovėti. Paruoštas stintas apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai paskrus.
RECEPTAS III
Reikės: Stintų; citrinos sulčių, druskos, maltų juodųjų pipirų, miltų; augalinio aliejaus kepimui.
Gaminame: Stintas nuvalome, nuplauname, apšlakstome citrinos sultimis, pagardiname druska, pipirais ir paliekame 10 minučių pastovėti. Paruoštas stintas apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai paskrus. Skanaus!